Рівненська обласна організація Профспілки підтвердила репрезентативність

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21 липня 2011 року № 73, у червні 2017 року до Комісії відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області надійшли документи від Рівненської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України для здійснення підтвердження відповідності критеріям репрезентативності вказаної профспілки.

У результаті роботи Комісії відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області було підготовлено Висновок і прийняте Рішення Відділення, згідно якого Рівненську обласну організацію профспілки працівників освіти і науки України визнано такою, що підтвердила репрезентативність.

30 червня 2017 року у приміщенні відділення Національної служби посередництва і примирення відбулася зустріч начальника відділення НСПП в Рівненській області М. Краська із головою Рівненської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Ю. Кравцем.

Під час зустрічі було вручено голові обласної профспілки Свідоцтво від 30 червня 2017 року №002–17-17–Т про визнання Рівненської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу на відповідному рівні.

Під час зустрічі також були обговорені питання плідної співпраці у напрямах врегулювання ймовірних чинників дестабілізації стану соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах освітян Рівненської області.

Рівненська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори