Студенти УДПУ навчалися лідерству

Із 27 до 30 вересня 2017 року відбулася VII Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера в рамках реалізації програми «Лідерство, соціальне становлення та правова культура у студентської молоді», яку провела Асоціація правозахисних організаторів студентів України (під патронатом Профспілки працівників освіти і науки України) за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Серед учасників були і представники студентського самоврядування та профспілкового комітету УДПУ імені Павла Тичини – голова соціально-правового сектору студради, студдекан факультету фізики, математики та інформатики Олена Нактініс та член комісії з питань роботи з молоддю профкому, лаборант кафедри інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій Інна Криворучко.

Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера об`єднала студентських профспілкових лідерів усієї країни, щоб дати можливість обговорити сучасні проблеми студентства, сформувати вектор подальшої діяльності профспілкових організацій, обмінятись досвідом та створити єдину команду лідерів з усіх регіонів України.

Слухачі школи відвідали навчальні семінари-тренінги з актуальної тематики діяльності первинних профспілкових організацій ВНЗ, які були організовані у режимі non-stop.

Студентські активісти не витрачали марно жодної хвилини! Були гарячі дискусії про проблеми студентської спільноти та шляхи їх вирішення; говорили і про майбутнє стипендій та про роль профспілкових лідерів у сучасних умовах, про внутрішню та зовнішню діяльність як кожної окремо профспілкової організації, так і на рівні країни.

Неспинний потік інформації, думок та творчих ідей сприяли плідній праці студентських лідерів, формуванню сприятливого середовища, де кожен зміг взяти для себе щось корисне та поділитись власними досягненнями. Інструментом для цього став квест на teambuilding (утворення команди), завдяки якому активна молодь на своєму досвіді відчула, як із зовсім різних, на перший погляд, людей за досить короткий час формується ефективна команда, здатна долати перешкоди та випробування!

Краєвиди узбережжя Чорного моря біля СОТ «Буревісник ХДУ», де відбувався молодіжний форум, додавали йому особливо теплої та романтичної атмосфери. А все разом сприяло єднанню та зміцненню міжрегіональної дружби студентських лідерів.

Участь студентських профспілкових активістів університету у роботі VII Всеукраїнської школи студентського профспілкового лідера стала можливою завдяки сприянню та підтримці профспілкової організації університету, особисто голови профкому Валентина Хитрука, за що студенти їм особливо вдячні.

Прес-центр УДПУ, 

Черкаська область 

Схожі публікації


Догори