Освітяни району – за духовне і фізичне здоров'я

Освітяни Черкаського району беруть активну участь у культурно-освітніх та спортивно-оздоровчих заходах, організованих президією обласного комітету Профспілки спільно з органами освіти і науки, творчими та громадськими організаціями  області.

На фестивалі творчості кращих колективів та виконавців-інструменталістів міст і районів Черкащини «Таланти твої, освітянська родино», що відбувся наприкінці березня в обласному Будинку вчителя,  Черкаський район гідно представив гурт працівників Чорнявського НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ступенів» – «Чорнявські музики» у складі: вчителя фізкультури Волового В’ячеслава Івановича, вчителя хімії та інформатики Ковтуна Володимира Олександровича, керівників гуртків Камінського  Олега Юрійовича  і  Столового Валентина Олександровича та учня 11 класу  Горбалисова Євгена. Неперевершеною грою на різних музичних інструментах та вмінням розкрити красу мелодії вони зачарували глядачів, даруючи їм приємні й радісні відчуття. Черкаський районний комітет  Профспілки та відділ освіти райдержадміністрації висловлюють вдячність колективу та директору школи Селецькій Г.І. за сприяння у проведенні фестивалю.

Нещодавно, у рамках традиційної Спартакіади, якою обласна організація Профспілки розпочинає спортивний сезон, на базі Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаського районної ради пройшли фінальні змагання з волейболу, у  яких взяли участь переможці зональних турнірів серед працівників закладів освіти району. Непереборний спортивний дух та позитивний настрій панували у спортивній залі протягом усього часу змагань. У фіналі чемпіонами району з волейболу серед працівників шкіл, перемогу виборола команда Руськополянької   ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. На другому місці команда Байбузівської ЗОШ  І – ІІІ ступенів, а  третє місце посіла команда Чорнявського НВК  «ДНЗ– ЗОШ І – ІІІ ступенів». За підсумками змагань команди нагороджені грамотами та грошовими преміями Черкаської районної організації Профспілки.

Оргкомітет змагань висловлює вдячність директору Мошнівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Майданік Н.В., працівникам районного методичного кабінету за сприяння у проведенні волейбольного турніру.

Наразі методист відділу освіти Лисенко С.В. формує команду  педагогічних працівників для участі в обласній  Спартакіаді із різних видів спорту.  Тож побажаємо їм впевненості в своїх силах і, звичайно ж, перемоги!

Інформаційний центр Черкаського обкому Профспілки

(за інформацією голови Черкаської організації Профспілки Л.В. Рябчич)

Схожі публікації


Догори