Фестиваль творчості «Таланти твої, освітянська родино!»

Нещодавно в обласному Будинку вчителя обкому Профспілки працівників освіти і науки України у рамках обласного фестивалю творчості  «Таланти твої, освітянська родино!»  відбувся заключний концерт за участі кращих колективів та виконавців-інструменталістів міст і районів області, який став найяскравішою подією творчого життя освітян Черкащини.

На урочистий захід,  насолодитися творчістю талановитих спілчан,  завітали голови районних, міських організацій профспілки, профспілкових комітетів вищів,  освітяни та гості міста.

Своїм талантом розкрити красу музики та української пісні зачарували глядачів усі учасники святкового концерту. Неперевершено звучали бандури, гітари, баян, труба та саксафон, дарували гарний настій троїсті музики…

Відзначаючи високу майстерність і  артистизм виконавців, присутні на святі щиро дякували  їм та організаторам заходу за незабутні щасливі враження й світлі почуття.

Усі творчі колективи і виконавці були нагороджені дипломами обкому Профспілки працівників освіти і науки України та подарунками.

Черкаський обком Профспілки

Схожі публікації


Догори