У «Дніпровській хвилі» стартував літній дитячий відпочинок

На базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького тадиційно розпочав свою роботу оздоровчий табір «Дніпровська хвиля — 2018». У ньому вже четвертий рік поспіль оздоровлюються діти працівників навчального закладу.

Профспілковий комітет і керівництво університету потурбувалися, щоб перебування дітей у таборі було корисним та змістовним і створили комфортні умови для їх відпочинку і оздоровлення.

Адміністрація вишу надала приміщення для розташування табору, забезпечила організаторів технічними засобами та всім необхідним. Майже весь обсяг фінансового забезпечення взяв на себе профспілковий комітет.

До організації дитячого відпочинку долучилися досвідчені фахівці і кращі студенти навчально-наукових інститутів педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, а також фізичної культури, спорту і здоров’я.

На урочистому відкритті табору до дітей та присутніх батьків із вітальним словом звернулися: перший проректор університету Василь Мойсієнко та голова профкому Анатолій Стеценко. Зокрема, Василь Миколайович висловив сподівання, що час, проведений у «Дніпровській хвилі», залишить у дітей безліч позитивних вражень, а для студентів стане гарною і продуктивною практикою.

Діти із задоволенням продемонстрували свою готовність до активного відпочинку, презентували назви своїх загонів. Вони декламували вірші про літо і відпочинок, співали й танцювали.

Родзинкою цьогорічного відкриття стала екскурсія до Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота «Оршанець». Тут діти мали можливість оглянути військову техніку, взяти участь у цікавому квесті та весело провести час у колі своїх однолітків.

Черкаський обком Профспілки 

(за інформацією прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького)

Схожі публікації


Догори