Серпнева конференція педагогічних працівників у Вітовському районі

30 серпня 2018 року, напередодні нового навчального року, традиційно пройшла серпнева конференція педагогічних працівників Вітовського району.

У роботі конференції Шевченківської ОТГ та Галицинівської ОТГ взяла участь голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Людмила Миколаївна Палієнко.

У Галицинівській ОТГ, перед пленарною частиною конференції, відділом освіти, культури, молоді та спорту був організований об’їзд навчальних закладів , в якому взяли участь педагогічні колективи. Освітяни мали можливість поспілкуватися , поділитися досвідом з питань підготовки до нового навчального року, впровадження нового стандарту в першому класі.

Під час об’їзду Л.М. Палієнко разом з головами первинних профспілкових комітетів познайомилися з підготовкою навчальних кабінетів, обладнання робочих місць технічних працівників.

На пленарних частинах в Шевченківській ОТГ та Галицинівській ОТГ голова районної Профспілки у своїх виступах звернула увагу на забезпечення наданих державою соціальних гарантій педагогічним працівникам, проінформувала про заходи з питань соціально-економічного захисту спілчан, які проводять обласний та районний комітети Профспілки працівників освіти і науки.

Вітовська районна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори