Профспілка запросила дітей спілчан Чернігівщини до казки!

Традиційно в новорічні свята Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України дарує дітям свято. Цього року більше 1500 дошкільнят та школярів отримали запрошення на вистави в обласному центрі від Організації.

Маленькі глядачі мали можливість відвідати найкращі сцени міста – Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм та Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г Шевченка.

На різдвяно-новорічній Ялинці в Філармонії дітлахів зустрів Святий Миколай! До нього приєдналися казкові герої – чарівна Свинка, яка любить співати, і Цап, що краще за всіх танцює. Їм протистояли Вовк і Лисиця. І усі змагалися за подарунки від Святого Миколая за кращу виконавську майстерність.

Хлопчики та дівчатка не лише подивилися святкову інтермедію у виконанні артистів філармонійного центру, а й самі взяли в ній участь — зачитуючи віршики чи співаючи пісеньки.

Натомість Театр здивував маленьких глядачів музичною казкою «Всі миші люблять сир». І діти, і їх батьки насолодилися веселою яскравою історією про мишей, яким притаманні справжні шекспірівські пристрасті – кохання, розбрат між двома сім’ями, примирення і торжество дружби.

У період новорічних канікул профспілкові організації в районах та містах провели святкові заходи, де більше ніж 16 000 дітей спілчан отримали подарунки та солодощі.

Чернігівська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори