Фестиваль творчості «Таланти твої, освітянська родино!»

27 березня 2019 року в обласному Будинку вчителя обкому Профспілки працівників освіти і науки України у рамках обласного фестивалю творчості «Таланти твої, освітянська родино!» відбувся заключний концерт за участю кращих колективів, солістів, вокальних ансамблів, який став найяскравішою подією творчого життя освітян Черкащини.

Понад 50 обдарованих виконавців-освітян з усіх районів та міст області демонстрували свій талант, гру на бандурі, баяні та вокальну майстерність, даруючи естетичну насолоду, залишаючи незабутні враження у глядачів.

Лунали пісні про Україну, матір, кохання, народні пісні… Позитивні емоції у глядачів викликала театралізована сценка – обрядове дійство «Хрестини» Тальнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тальнівської міської ради.

На урочистий захід завітали голови міських, районних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій закладів вищої освіти, ветерани педагогічної праці, освітяни та гості міста.

Зі словами вдячності за активну життєву позицію, талант і високу майстерність до учасників Фестивалю звернулися голова Федерації профспілок області П.В. Шевченко і голова обласної організації Профспілки О.Д. Жалдак.

Усі творчі колективи і виконавці були нагороджені подяками обкому Профспілки працівників освіти і науки України і подарунками. 

Черкаський обком Профспілки

Схожі публікації


Догори