XXI звітно-виборна конференція Харківської обласної організації Профспілки

17 вересня 2020 року відбулася XXI звітно-виборна конференція Харківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Дотримуючись карантинних обмежень, майже 200 осіб зібралися у незвичному для таких заходів місці – стадіоні «Металіст».

Рід час роботи конференції були заслухані звіти про роботу організації, ревізійної комісії. В обговоренні взяли участь члени Центрального та обласного комітетів Профспілки працівників освіти і науки України, всі бажаючі учасники заходу.

Виступаючі зауважили, що «робота Харківської обласної організації Профспілки організована таким чином, що практично в будь-який час кожен із членів профспілки може отримати інформаційну, юридичну, моральну та і матеріальну підтримку».

Було зазначено, що в обласній організації усвідомлюють проблеми і виклики, які стоять перед Профспілкою, виявляють готовність до новацій та щиро прагнуть змін на краще.

Оцінивши роботу обкому як задовільну та затвердивши звіт ревізійної комісії, конференція перейшла до виборів керівників обласної організації.

На новий строк головою Харківської обласної організації Профспілки було обрано Лідію Миколаївну Дулуб, заступниками голови – Сергія Олеговича Борисенка та Ірину Володимирівну Медвідь. Т

Також було обрано новий склад обласного комітету, ревізійної комісії, представників до складу ЦК Профспілки та делегатів з’їзду Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

За інформацією – Харківської обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори