«Школа профорга 2021» – проект профкому ЧНУ імені Юрія Федьковича

12-13 квітня 2021 року відбулася шоста «Школа профорга – 2021» Профспілкової організації студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та вперше онлайн!

«Школа профорга» – це щорічна можливість для студентів всебічного розвитку та вдосконалення вже набутих знань, круті спікери та насичена програма тренінгів та вебінарів.

Мета Школи – розкриття лідерських якостей, навчання самопрезентації, навчитись уникати конфліктів в колективі, досягнення успіху з нуля та реалізувати набуті знання в рядах профспілкової організації.

Профорг – посада обраних, оскільки це кращий інформатор групи, друг кожного студента. Профорг, насамперед, є профспілковим лідером та організатором групи, який допоможе у вирішенні порушених питань та зосереджений завжди на захисті прав студентства. Слухачами Школи були 95 профоргів 1 курсу Університету.

Цьогоріч, концепція Школи передбачала 2 дні роботи: у перший день відбулося урочисте відкриття та проведено вебінари, другого дня – учасники мали змогу відвідати практичні тренінги.

Гостями заходу стали: Роман Петришин – ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Тамара Марусик – проректорка з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу ЧНУ, Ольга Чабанюк – заступниця голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова Ради осіб, які навчаються (м. Київ), яка привітала учасників та організаторів заходу, а також налаштувала всіх на продуктивну роботу, мотивуючи до активностей.

На відкритті Школи виступили голова профкому студентів Чернівецького національного  Віталій Кіндзерський, запрошені гості та координаторка цьогорічної Школи – Марія Колотило.

Після відкриття учасники Школи були запрошені до вебінарів, які раніше обрали за посиланнями на платформу Google Meet.

Спікери та тренери Школи, які були залучені до роботи заходу:

  • Віталій Кіндзерський – голова Первинної профспілкової організації студентів ЧНУ ім. Ю. Федьковича;

  • Руслан Осика – власник Decart, Firini, Axen, Shoeson та учасник клубу «Chernivtsi Business Group»;

  • Альона Каршиєва – сертифікований медіатор, доктор філософії в галузі державного управління, ГО «Київський регіональний центр медіації та правового посередництва»;

  • Михайло Головатий – психолог, голова Профбюро студентів факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Ю.Федьковича, заступник голови ППОС ЧНУ;

  • Вікторія Зелінська – психологиня, членкиня ГО «ФРІ Чернівці».

Всі учасники «Школа профорга 2021» отримали сертифікати, що засвідчують їх участь у роботі семінару та набуті знання.

Профспілкова організація студентів дбає про своїх студентів! 


Відгуки учасників Школи

«Вперше подібний навчальний захід відбувся у два дні. Незважаючи на те, що участь була дистанційною, але процес організації зайняв декілька тижнів. Оргкомітет Шкоди на чолі із головою профбюро юридичного факультету –Марією Колотило впорався із всіма оргмоментами на відмінно.

Як результат проведення заходу, маємо вже декілька десятків нових членів профспілки. Це реальний показник успіху!».

Віталій Кіндзерський, 

голова профспілкової організації студентів університету


«Усі організатори молодці, було видно який величезний шмат роботи виконали для нас. Все організовано на найкращому рівні, було цікаво доєднуватись до треннінгів.

Дякуємо, за таку можливість самовдосконалення "з дивану". Будемо чекати на наступні заходи!».

Вадим – профорг, студент 1 курсу


«Дякую за такий приємний та новий досвід, за те що ви чудово підготували та провели це все навіть в онлайн умовах. Думаю для багатьох це було важливо!».

Тетяна – профорг, студентка 1 курсу


Профспілкова організація студентів 
Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Схожі публікації


Догори