Бійці АТО висловили вдячність колективу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за підтримку

Бійці АТО висловили вдячність колективу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за підтримкуВолонтерство і патріотизм – поняття нероздільні! Драматичні події останніх років з сумом і болем відгукнулися і в колективі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: тут розгорнувся потужний волонтерський рух, в якому з ентузіазмом взяли участь сотні студентів, викладачів та співробітників різних підрозділів.

В рамках акції «Подаруй солдату святу», про яку ми вже неодноразово розповідали, відбулася поїздка колективу нашого університету у зону проведення АТО (Станично-Луганський р-н Луганської обл.), в ході якої військовослужбовцям 1-ї гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону 28 окремої гвардійської механізованої бригади ЗСУ було доставлено продукти харчування, одяг, військову амуніцію тощо.

У відповідь керівництво військової частини висловило вдячність колективу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за допомогу. Крім подяки бійці привітали університет особливим подарунком – бойовим українським стягом з власними підписами.

Високо цінуємо мужність і витримку українських бійців. Й надалі продовжуватимемо здійснювати свій патріотичний обов’язок – допомагати тим, хто нас захищає.

ЧНУ імені Юрія Федьковича

Схожі публікації


Догори