Турнір з міні-футболу серед освітян Коломийщини

12 травня 2021 року на запрошення президії Коломийської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на стадіоні П’ядицької громади зібралися представники Снятинської та Заболотівської об’єднаних, Коломийської міської та районної організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

Тут проходив турнір з міні-футболу на кубок голови Коломийської районної державної адміністрації серед працівників освіти Коломийського району.

Учасників змагань вітали учні П’ядицького ліцею.

Зі щирими словами до спортсменів звернувся голова П’ядицької територіальної громади Петро Гайдейчук, директор ліцею, голова комісії Коломийської районної ради Віталій Костюк.

Судили змагання судді обласної федерації футболу Роман Гордійчук і Віктор Лесюк.

Далі слово було за спортсменами, котрі азартно і безкомпромісно боролися за кубок.

Три години напруженої боротьби і стали відомі результати. Голова Коломийської РДА Любомир Глушков привітав учасників, подякував за активну участь у житті новоствореного Коломийського району та вручив кубок команді-переможцю зі Снятина, другими  були освітяни із Заболотова.

Усі команди нагороджені грамотами та сувенірами з логотипом Коломийської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Праця профспілок – це не тільки турбота про матеріальний, соціальний та правовий захист працівників, це теж турбота про культурний і оздоровчо-спортивний  аспект життя.

Івано-Франківська обласна організація Профспілки  

Схожі публікації


Догори