Профком піклується за безпеку життя своїх спілчан

У рамках тижня безпеки дорожнього руху з метою збереження життя та здоров’я членів профспілкової організації профком студентів Фахового коледжу транспорту та комп'ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» на чолі із головою первинної профспілкової організації Ларисою Буйною організував  цикл зустрічей з представниками патрульної поліції. Ця тема особливо важлива для студентів цього коледжу за специфікою фахової спеціальності.

Зустріч із студентами проводять інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції. Гості спілкуються  із студентами про небезпеку перевищення швидкості – однієї із основних причин дорожньо-транспортного руху , про наслідки водіння транспортних засобів у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, про необхідність бути уважними та обережними на дорозі. 

Під час таких зустрічей студенти мають змогу пройти тест на стан алкогольного сп'яніння, одягнувши спеціальні Алкоокуляри «Drunk Busters». 

Студенти спілчани  побачили наочно до чого призводить необережність, необачність і нехтування правилами безпеки учасниками дорожнього руху на вулицях міста.

 

Лариса Буйна, 

голова ППОС Фахового коледжу транспорту та комп'ютерних технологій Національного університету  «Чернігівська політехніка»

 

 

 

Схожі публікації


Догори