Дія.Цифрова освіта: спеціальні освітні серіали для школярів

Поки навчання в школах на паузі, Дія.Цифрова освіта пропонує провести зимові канікули з користю для учнів. На платформі розміщено спеціальні освітні серіали для підлітків, що допоможуть обрати майбутню професію, дізнатися більше про сучасні професії, технології та підприємництво. 

Підприємництво для школярів 

Разом з експертами-підприємцями глядачі серіалу пройдуть усі потрібні кроки для створення власної справи (від ідеї до реалізації) та переконаються, що бізнес — не обов’язково справа дорослих.

Нові цифрові професії 

Глядачі серіалу дізнаютюся про сучасні затребувані цифрові професії, зокрема: діджитал-маркетолог, SMM-спеціаліст, Front-end- та Back-end-розробник, QA (тестувальник програмного забезпечення), UI/UX-дизайнер, бізнес-аналітик, сybersecurity engineer, devOps engineer, product manager.

Діджитал-фізкультура для школярів за участі зірок спорту 

Робите зранку руханку? Футболісти Андрій Пятов і Сергій Кривцов поділяться порадами для ефективних занять спортом, а також розкажуть, як смартфон може стати мінітренером у домашніх умовах. 

Одна планета: 11 кроків назустріч довкіллю 

Щодня ми робимо безліч речей, які змінюють нашу планету, навіть не усвідомлюючи цього. 

У серіалі школярі дізнаються, як жити з турботою до довкілля, що таке вуглецевий слід та чому зміна клімату вас стосується. Зрозумієте, чому краще споживати сезонні та локальні продукти й на які маркування варто звертати увагу в супермаркеті. 

Цифрова журналістика  

Журналістика – це рушійна сила демократії. Тут вам розкажуть про інструменти для збору інформації, найпоширеніші формати подкастів, журналістику даних, сторітелінг, особливості роботи з соцмережами та медіаграмотність.

Штучний інтелект для школярів 

Під час перегляду серіалу глядачі серіалу дізнаються, що таке штучний інтелект, як його використовують для розв’язання різноманітних задач, наприклад, у сферах захисту довкілля, медицини та мистецтва. І зрозуміють – які є найпоширеніші методи штучного інтелекту та як вони працюють, а з якими питаннями технології людство досі не може дати раду. Ба більше – як поглибити знання у сфері машинного навчання та опанувати професію, пов’язану з ШІ.

Пресслужба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори