Новий проєкт «Знахідники» допомагає школам і вчителям знайти одне одного

ГС «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та rabota.ua запустили проєкт «Знахідники», що допоможе керівникам підсилити команду вчителями та психологами, а останніх – забезпечить додатковим заробітком.

Проєкт створено у відповідь на освітні виклики воєнного часу, адже в умовах війни багатьом українським школам бракує кваліфікованих вчителів і психологів для викладання дистанційно і на часткову зайнятість. У той же час педагоги, які втратили свою роботу через війну та з тимчасово окупованих територій, не завжди можуть продовжувати викладати у своїх школах. 

Мета проєкту – забезпечити сталість та неперервність освітнього процесу для всіх його учасників, тому разом із партнерами допомагаємо школам і вчителям знайти одне одного, – наголошують організатори. 

В основі проєкту «Знахідники» — спеціальний розділ на платформі   rabota.ua

Через форму для звернень керівники державних і комунальних закладів освіти можуть подати запит на залучення вчителя-предметника для певних класів чи психолога для викладання як офлайн у школі, так і онлайн. 

Усі запити відразу публікуються на платформі rabota.ua, де вчителі та психологи зможуть відгукнутися на релевантні вакансії та отримати можливість викладати у певній школі. 

Пресслужба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори