Перше засідання Наглядової ради Академії праці і соціальних відносин ФПУ

Перше засідання Наглядової ради Академії праці і соціальних відносин ФПУ 20 січня 2012 року у Будинку спілок відбулося перше засідання Наглядової ради Академії праці і соціальних відносин ФПУ, яка створена постановою Президії ФПУ у вересні минулого року.

Член Наглядової ради заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Гарбаренко взяла участь у роботі засідання.
Основним на порядку денному було питання подальшого розвитку головного навчального закладу профспілок.

В.о. ректора АПСВ Вікторія Буяшенко презентувала Концепцію розвитку Академії до 2020 року, яка містить основні напрями її реформування.

Значну увагу члени ради зосередили на удосконаленні профспілкової складової наукової діяльності АПСВ та меті і завданнях діяльності Інституту профспілкового руху в Академії, як науково-методичного, аналітичного, навчального та консультативного профспілкового центру.

Також зазначалося, що назріла необхідність разом з ФПУ вивчити питання запровадження профспілкового уроку у шкільних програмах.

Після ґрунтовного обговорення Концепції розвитку Академії на 2012-2020 роки члени ради взяли її за основу, доручивши керівництву навчального закладу доопрацювати ряд питань, зокрема, зміни організаційної структури АПСВ та пропозиції щодо системи нарахування заробітної плати її працівникам.

Найближчим часом планується розглянути остаточний варіант Концепції.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення ЦК Профспілки


Перше засідання Наглядової ради Академії праці і соціальних відносин ФПУ Перше засідання Наглядової ради Академії праці і соціальних відносин ФПУ

0
23 січня 2012
2 966

Схожі публікації


Догори