Всеукраїнський день бібліотек – 2023

Всеукраїнський день бібліотек  – це справжній день єдності бібліотекарів, читачів і всієї громадськості, які розуміють вагу і значення бібліотек в житті України.

Девіз дня у 2023 року – «Бібліотека – твоя синергія Перемоги!» відзначає важливу роль бібліотек у нашій великій спільній перемозі.

Це свято, яке відзначають 30 вересня вже 25 років поспіль, не просто нагадує суспільству про важливість бібліотек, а також створює атмосферу підтримки для наших героїв-воїнів, колег і всіх українців, незалежно від їхнього місця перебування сьогодні – у бібліотеці чи в окопі.

Бібліотека тримає цінний зв'язок між минулим, сьогоденням і майбутнім. У бібліотеці гуртуються спільноти й зростають люди майбутнього, а бібліотекарі роблять усе можливе й неможливе, щоб це майбутнє в нас було.

Бібліотека – це й місце співпраці, де люди ростуть і розвиваються, стаючи громадянами майбутньої квітучої України. Адже лише зрілі особистості та суспільство можуть зрозуміти помилки минулого, подолати виклики війни та використати усі можливості для відновлення.


Щиро вітаємо всіх бібліотекарів із професійним святом!

Бажаємо вам творчого натхнення, міцного здоров'я, радості та успіхів у вашій благородній роботі. 

Гуртуймося та підтримуймо одне одного!

  

Пресслужба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори