Всесвітній день авіації та космонавтики

Всесвітній день авіації та космонавтикиДень авіації та космонавтики відзначають в усьому світі. Україна, яка сьогодні входить до переліку космічних держав, активно розвиває ракетно-космічну галузь.

На думку науковців, космічний потенціал нашої держави надзвичайно високий і наразі ракетно-космічна галузь є однією з провідних в українській економіці.

Перед своїм славетним польотом Юрій Гагарін сказав, що в усі часи і епохи для людей було найвищим щастям брати участь у нових відкриттях. І космонавтика здійснила заповітну мрію людства – відкрити і підкорити космос. 108 хвилин, проведені ним у космосі, відкрили дорогу іншим дослідникам. За короткий час з моменту першого космічного польоту людина відвідала Місяць і дослідила майже всі планети Сонячної системи.

Часи минають, а професія підкорювача Всесвіту залишається однією з найвідповідальніших. Працівники ракетно-космічної галузі постійно опановують та втілюють у практику новітні досягнення з систем супутникового зв’язку та космічної розвідки в інтересах нашої Батьківщини.

Бажаємо всім працівникам, педагогам та наставникам галузі міцного здоров’я, родинного щастя, стабільності і впевненості у завтрашньому дні. І як сказав Леонід Каденюк – «Літайте в космос, аби поліпшити життя на планеті Земля».

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
1
12 квітня 2012
5 788

Схожі публікації


Догори