Комунікація задля об’єднання

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день інформаційної спільноти, який покликаний популяризувати інфокомунікаційні технології.
27 березня 2006 року Генеральна Асамблея ООН прийняла Резолюцію, в якій проголосила 17 травня Всесвітнім днем інформаційної спільноти.
До 2006 року його святкували як Міжнародний день електрозв’язку чи Всесвітній день телекомунікацій ООН. Сьогодні ж Міжнародний союз електрозв’язку – спеціалізована установа ООН, до якого входить понад 180 країн світу. Штаб-квартира МСЕ знаходиться в Женеві.
Інформаційні технології, увійшовши в життя кожного з нас, сприяють суттєвим, якісним змінам у всіх сферах діяльності.
Важко сьогодні переоцінити значення інформатики, ІТ-технологій та і всіх видів діяльності, пов’язаних з використанням комп’ютерів. Вони надають сучасній людині необмежені можливості доступу до інформації, самовдосконалення і самоосвіти.
Цей день – професійне свято всіх програмістів, веб-дизайнерів, системних адміністраторів, редакторів Інтернет-видань, Інтернет-провайдерів, а також усіх, хто зайнятий у сфері інформаційних технологій.
Щиро вітаємо усю інформаційну спільноту нашої Профспілки зі святом! Бажаємо успіхів, креативу, будьте й надалі патріотами своєї справи, об’єктивними та змістовними!
Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
0
17 травня 2017
4 207

Схожі публікації


Догори