Нарада голів територіальних організацій Профспілки за участю заступника Міністра освіти і науки України П.М.Кулікова - 10.02.20089 р.

За ініціативою ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 10 лютого поточного року у приміщенні Будинку спілок відбулася нарада голів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій профспілки під головуванням заступника Голови Профспілки Г.Ф. Труханова за участю заступника Міністра освіти і науки України П.М. Кулікова.

На нараді було розглянуто питання сучасного стану фінансування галузі освіти та соціально-економічного захисту прав та інтересів працівників установ, закладів освіти і науки, студентської молоді.

В ході обговорення узгоджено позиції Міністерства освіти і науки України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України щодо забезпечення гарантій працівникам, які працюють у сільській місцевості і селищах міського типу, а також пенсіонерам, які раніше працювали педагогічними працівниками в цих населених пунктах і проживають у них, на безплатне користування житлом з опаленням і освітленням, необхідності погодження з профкомами вищих навчальних закладів кошторисів та штатних розписів та досягнуто згоди про підготовку нової редакції Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти.

Управління соціально-економічного захисту
0
11 лютого 2009
3 271

Схожі публікації


Догори