Ще один ресурс в інформаційній мережі Профспілки

Ще один ресурс в інформаційній мережі ПрофспілкиІз вересня 2012 року розпочав свою роботу веб-сайт Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України – www.pon.ck.ua.

Сайт був створений для розширення інформаційної мережі Профспілки, на виконання постанови президії ЦК Профспілки від 22.12.2011 року та задля об’єднання великої профспілкової родини освітян в Інтернет-просторі.

Відтепер спілчани Черкащини матимуть змогу отримувати найактуальнішу інформацію про діяльність обласної організації Профспілки та розміщувати новини про свої досягнення, перемоги, проведені заходи.

На сайті уже розміщено структуру обласної організації Профспілки із контактами голів ППО, установчі документи, матеріали конференцій, пленумів, президій тощо. Інші рубрики завершують процес наповнення.

У своєрідний День народження нового профспілкового ресурсу ми щиро вітаємо колектив Черкаської обласної організації Профспілки з появою незалежного, інформаційного каналу, який забезпечуватиме оперативний зв’язок з освітянами краю.

Бажаємо вам гарних новин та активних відвідувачів!


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України
0
25 вересня 2012
2 124

Схожі публікації


Догори