Освітянська профспілка Миколаївщини на шляху комп’ютеризації та інформатизації структурних ланок

Освітянська профспілка Миколаївщини на шляху комп’ютеризації та інформатизації структурних ланокНа виконання постанов ЦК Профспілки «Про роботу Київської обласної організації Профспілки щодо запровадження корпоративної мережі на базі електронних засобів зв’язку» від 22.12.2011 № П-10-1 та «Про хід виконання постанови президії ЦК Профспілки «Про роботу Київської обласної організації Профспілки щодо запровадження корпоративної мережі на базі електронних засобів зв’язку» організаційними ланками Луганської та Чернівецької обласних організацій Профспілки» від 26.09.2012 № П-16, в Миколаївській обласній організації Профспілки створено цілісну систему корпоративного зв’язку на базі електронних засобів для всіх районних, міських організацій Профспілки.

Обласним комітетом Профспілки працівників освіти і науки України проводиться цілеспрямована робота щодо інформаційного забезпечення профспілкової діяльності, розширення профспілкового інформаційного поля та поінформованості освітян щодо діяльності Профспілки та організаційних ланок. Це семінари-практикуми, наради, вивчення позитивного досвіду роботи колег, зміцнення матеріально технічної бази профспілкових організацій.

В обком Профспілки, районні, міські, базові первинні профспілкові організації, за рахунок коштів профспілки, придбано 83 Web-камери, принтери, сканери, факси, комп’ютери.

Кожна організаційна ланка профспілки має доступ до Інтернету, відкрито адреси електронної пошти для кожної районної (міської) організації Профспілки.

У результаті проведеної роботи районними, міськими організаціями Профспілки здійснюється зв'язок в режимі Skype з базовими первинними профспілковими організаціями, а обкомом профспілки проводяться оперативні Skype-наради та обмін інформацією з профспілковим активом.

Наразі, робота з вирішення питань повної комплектації усіх профспілкових організацій необхідними технічними засобами та регулярним оновленням програмного забезпечення, системної роботи з Web-сайтами продовжується.

Миколаївський обком Профспілки


Освітянська профспілка Миколаївщини на шляху комп’ютеризації та інформатизації структурних ланокОсвітянська профспілка Миколаївщини на шляху комп’ютеризації та інформатизації структурних ланок

Схожі публікації


Догори