Засідання виборних органів Запорізької обласної організації Профспілки

Засідання виборних органів Запорізької обласної організації Профспілки19 грудня 2013 року в малій залі обласної ради профспілок відбулися засідання президії та УІІІ пленуму комітету Запорізької обласної організації Профспілки.

На порядку денному була низка питань щодо подальшого розвитку статутної діяльності.

Голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь проінформувала профактив про результати роботи президії та пленуму ЦК ППОНУ, Рад ЦК Профспілки, про результати розгляду питання на засіданні президії ЦК 27 листопада 2013 року «Про роботу Запорізького обласного комітету та профкомів ВНЗ щодо забезпечення виконання положень Галузевої угоди в частині соціально-економічних прав та інтересів осіб, які навчаються».

Члени президії обласного комітету Профспілки із зацікавленням ознайомилися з постановою президії ЦК щодо роботи по соціально-економічному забезпеченню та захисту осіб, які навчаються у ВНЗ області, затвердили план заходів по виконанню цієї постанови. На засіданні президії також розглянуті питання планування роботи комітету обласної організації Профспілки, семи його постійних комісій на 2014 рік, створення сайту обласної організації Профспілки та корпоративної мережі зв’язку.

На засіданні пленуму за участю соціальних партнерів проаналізовано стан виконання обласної галузевої угоди в 2013 році.

Заступником директора департаменту освіти і науки Запорізької ОДА В.М. Захарчуком, головою обласної організації Профспілки Н.І. Гринь, головами Оріхівської та Пологівської районних організацій Профспілки, ППО Запорізької державної інженерної академії дано задовільну оцінку стану виконання обласної угоди, відзначено, що з 280 пунктів виконано 225(80%), частково виконано – 45(16%), не виконано 10 (4%).

Пленум відзначив, що колективні договори і угоди,які укладено у 100% закладів та установ освіти області, є одним з найважливіших факторів їх стабільного функціонування, регулювання трудових та соціально-економічних відносин, формування позитивного іміджу Профспілки.

На виконання постанови V пленуму ЦК ППОНУ від 15.11.2013року було розглянуто питання про роботу Вільнянської та Ленінської районних організацій Профспілки щодо організаційного зміцнення, інформаційного забезпечення та вдосконалення форм і методів внутріспілкової діяльності.

Робота пленуму завершилась прийняттям звернень до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради України щодо неприйняття рішення КМУ про підвищення з 1 грудня 2013 року розміру посадового окладу працівника 1 тарифного розряду за Єдиною тарифною сіткою.

Всі голови районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ отримали календарі та традиційні вітальні листівки для всіх первинок області. У День Святого Миколая голова обласної організації Профспілки Н.І Гринь. привітала профактив з початком новорічно-різдвяних свят, побажала їм здоров’я та наснаги.

Запорізька обласна організація Профспілки


Засідання виборних органів Запорізької обласної організації ПрофспілкиЗасідання виборних органів Запорізької обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори