У соціальному партнерстві – успіх роботи

У соціальному партнерстві – успіх роботи12 березня 2012 року голова Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки В.В. Дудчак та начальник Головного управління освіти і науки Чернівецької ОДА М.Й. Бауер відвідали Вижницький район з робочим візитом.

Цього дня відбулася зустріч з членами профспілки Міліївської загальноосвітньої школи, під час якої було проаналізовано практику роботи профспілкового комітету школи, діяльність педагогічного колективу, спрямованого на реалізацію основних завдань по наданню якісних освітніх послуг.

М.Й. Бауер відповів учасникам зустрічі на цілу низку питань, які сьогодні турбують вчителя та освіту в цілому.

Виконуючи постанову президії ЦК Профспілки та постанову президії обкому Профспілки від 1 лютого 2012 року «Про створення корпоративної мережі на базі електронних засобів зв‘язку» та з метою інформаційного забезпечення спілчан основними документами про освіту, повідомленнями про правовий захист та забезпечення організаційно-масової роботи, налагодження зворотного зв’язку з організаційними ланками усіх рівнів, сприяння спілчанам користуватися перевагами та можливостями Інтернету.

Під час зустрічі головою обласної організації Профспілки працівників освіти і науки В.В. Дудчаком та начальником Головного управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації М.Й. Бауером було вручено голові профкому В.Б. Юрійчуку сучасний ноутбук.

На зустрічі з колективом школи та керівникам установ та закладів освіти району, яка відбулася того ж дня у Вижницькій райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації М.В. Ткачука та заступника голови райради М.П. Гайдука велася мова про завдання та проблеми освітян району.

З поміж інших питань значна увага була спрямована і на виконання спільних домовленостей між Головним управлінням та обкомом Профспілки про створення на базі освітніх закладів області кімнат, кабінетів профспілкової роботи, які мають стати центром не тільки підвищення ролі профспілки, а й забезпечувати в певній мірі комфортні умови перебування у школі освітян.

М.Й. Бауер та. В.В. Дудчак відвідали також Вижницьку школу-інтернат і особливу увагу звернули на новостворений сучасний кабінет профспілкової роботи, який обладнаний сучасною комп’ютерною технікою з доступом до мережі Інтернет.


Чернівецька обласна організація Профспілки


У соціальному партнерстві – успіх роботиУ соціальному партнерстві – успіх роботи

У соціальному партнерстві – успіх роботиУ соціальному партнерстві – успіх роботи

У соціальному партнерстві – успіх роботи

Схожі публікації


Догори