Робоча зустріч з в.о. начальника управління освіти Чернівецької міської ради Григорієм Олійником

Робоча зустріч з в.о. начальника управління освіти Чернівецької міської ради Григорієм Олійником17 березня 2014 року відбулася робоча зустріч голови Чернівецького обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Володимира Дудчака, заступника голови – Богдана Чортика, уповноваженого ЦК Профспілки працівників освіти з питань громадського контролю за дотриманням законодавства про працю у закладах освіти, юрисконсульта Василя Безручака з в.о. начальника управління освіти Чернівецької міської ради Григорієм Олійником.

Сторони зустрічі обговорили питання стану соціального діалогу, результатів колективно-договірних зобов’язань та визначили механізми посилення соціально-економічного захисту освітян на найближчу перспективу.

Наголошено на необхідності подолання проблем правової освіти педагогічних працівників, інших кризових явищ в освіті у період запровадження трансформаційних процесів, які покликані адаптувати потреби громадськості та освіти, прозорості фінансування.

У ході зустрічі сторони окреслили план спільних дій профспілкової сторони та органів управління освітою міста з метою вдосконалення форм і методів роботи, а також основні трудові, соціальні, внутріспілкові завдання з налагодження дієвого громадського контролю та акцентували увагу на спільному пошуку шляхів подальшого соціального партнерства.

Чернівецька обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори