«Дні Чернівецького обкому Профспілки» в Сторожинці

«Дні Чернівецького обкому Профспілки» в СторожинціНещодавно в рамках Дня обласної організації профспілки працівників освіти і науки відбулась зустріч з профспілковим активом закладів, установ освіти Сторожинецького району за участю голови Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Дудчака В.В, заступника голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Чортика Б.Р., уповноваженого ЦК Профспілки працівників освіти і науки з питань контролю за дотримання трудового законодавства – юриста обласної організації Профспілки працівників освіти і наук Безручака В.В.

В зустрічі взяли участь начальник управління освіти Сторожинецької районної державної адміністрації Багрій В.І. та голова Сторожинецької районної організації профспілки працівників освіти і науки Олійник В.І.

На зустрічі розглянуті питання щодо поточної статутної діяльності усіх ланок Профспілки працівників освіти і науки України, стану фінансового забезпечення учасників навчально-виховного процесу та надано відповіді на чисельні запитання профспілкових активістів.


За матеріалами Чернівецької обласної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори