Профспілковій організації НТУУ «Київський політехнічний інститут» – 110 років

Профспілковій організації НТУУ «Київський політехнічний інститут» – 110 років5 листопада 2013 року уся освітянська громада столичної політехніки святкує поважну дату у житті та діяльності університету – 110 років із дня зародження профспілкової організації вищого навчального закладу.

Профспілкова організація, розпочавши роботу у передреволюційні роки як «Общество вспомоществования нуждающимся студентам Киевского политехнического института Императора Александра ІІ», поставила за мету захист соціально-економічних прав та інтересів своїх студентів та співробітників і цю важливу місію виконує уже 110 років.

Понад сторічне існування – це віха продуктивної діяльності організації, становлення її у різні періоди історії країни. Проте незалежно від часу, політичної ситуації профспілкова організація завжди піклувалася про своїх спілчан, вирішувала життєві проблеми, які щодня турбували студентство та викладацький колектив вишу.

Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України щиро вітає увесь трудовий колектив та студентство з нагоди 110-ї річниці з дня створення первинної профспілкової організації НТУУ «Київський політехнічний інститут».

Відзначення такої поважної дати – поштовх до оцінки досягнень, виявлення резервів та визначення пріоритетів у розвитку та подальшій діяльності вашої організації.

У цей урочистий день щиро зичимо усім спілчанам щастя, здоров’я, успіхів у праці, навчанні та науковій діяльності. Бажаємо й надалі примножувати славні традиції рідного університету та нових звершень в ім’я української освіти.



Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України



Профспілковій організації НТУУ «Київський політехнічний інститут» – 110 років

0
5 листопада 2013
2 945

Схожі публікації


Догори