105 років флагману економічної освіти України

105 років флагману економічної освіти України8 грудня 2011 року в Палаці України відбулося урочисте святкування ста п’яти років плідної та успішної праці на ринку освітніх послуг самоврядного (автономного) дослідницького вищого навчального закладу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Вітальні слова з нагоди річниці виголосили представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, закордонні гості – випускники КНЕУ різних років, члени науково-освітянського співтовариства.

Ректор університету, доктор економічних наук, Герой України Анатолій Павленко нагородив викладацький склад, профспілковий комітет та студентство грамотами за вагомі досягнення в роботі, навчанні та розбудові альма-матер.

Далі на усіх гостей чекав яскравий концерт талановитих і самобутніх студентів університету, який гармонійно доповнювався фільмом-історією розвитку та успіху КНЕУ.

Справжньою родзинкою урочистого вечора стали вокально-танцювальні номери у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України.

Профспілка працівників освіти і науки України приєднується до усіх теплих привітань, які були сказані зі сцени Палацу України! Ми щиро зичимо професорсько-викладацькому колективу, студентам та всім співробітникам вишу щастя, здоров’я, успіхів у праці та навчанні! Бажаємо й надалі примножувати славні традиції рідного університету та нових звершень в ім’я української освіти

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України


105 років флагману економічної освіти України105 років флагману економічної освіти України
0
9 грудня 2011
2 669

Схожі публікації


Догори