Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги молодим вчителям

Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги молодим вчителямПідписано наказ «Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів у 2014 році», яким затверджений порядок надання одноразової адресної грошової допомоги випускникам, які у 2013-14 навчальному році здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю.

Відповідний наказ був погоджений з ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Грошову допомогу зможуть отримати ті випускники, які уклали трирічний договір про роботу на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх або професійно-технічних навчальних закладах.

Одноразова допомога виплачуватиметься у п’ятикратному розмірі мінімальної заробітної плати випускникам денної форми навчання, які навчались за державним замовленням у вишах I- V рівнів акредитації державної та комунальної форм власності.
Керівники вищих навчальних закладів мають до 15 жовтня подати відповідні списки випускників. Виплата допомоги має бути здійснена до кінця поточного року.

У разі відмови випускника приступити до роботи відповідно до укладеного договору або в разі його звільнення протягом трьох років від початку роботи він буде зобов’язаний повернути суму фактично отриманих коштів.

Завантажити документ nakaz-mon_dopomoga.doc [51.5 Kb][429] Завантажити Переглянути документ онлайн


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори