Припинено рейтингове оцінювання шкіл

Припинено рейтингове оцінювання шкілМіністерство освіти і науки України припиняє рейтингове оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.

Відповідне рішення ухвалене з метою приведення у відповідність із законодавством власних нормативно-правових актів і економії державних коштів.

Зокрема, наказом освітнього відомства, що набирає чинності 17 квітня цього року, визнано такими, що втратили чинність, Положення про національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладі та, відповідно, Критерії системи рейтингового оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, що були затверджені міністерством у 2013 році.

Таким чином, до 17 квітня 2015 року місцеві органи управління освітою та загальноосвітні навчальні заклади зобов’язані припинити діяльність пов’язану із рейтинговим оцінюванням діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, бо застосування нормативно-правових актів, що втратили чинність, тягне за собою нікчемність будь-яких наслідків таких дій.

Завантажити наказ МОН nakaz_reitung.doc [27.5 Kb][161] Завантажити Переглянути документ онлайн



За матеріалами МОН
0
15 квітня 2015
2 633

Схожі публікації


Догори