Розпочалася додаткова сесія ЗНО

Розпочалася  додаткова сесія ЗНО14 червня 2016 року тестуванням з української мови і літератури розпочалося проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

Згідно з календарним планом проведення додаткової сесії, 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня – з історії України. У період з 22 до 24 червня будуть проведені тестування з іноземних мов. 29 і 30 червня відбудеться тестування з біології та фізики, а 1 та 4 липня з географії та хімії відповідно.

За інформацією УЦОЯО, для участі в додатковій сесії з української мови і літератури зареєстровано 1665 осіб, з історії України – 988, з математики – 755.

Також під час додаткової сесії діятимуть пункти тестування в установах виконання покарань, виправних колоніях та центрах, слідчих ізоляторах.

Окрім території України, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид – для випускників загальноосвітнього навчального закладу I–III ступенів «Міжнародна українська школа», які проживають за кордоном.

Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – об 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: Сертифіката ЗНО, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, а також запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

На інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України.

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

0
15 червня 2016
1 559

Схожі публікації


Догори