Освітяни тренують тіло й мозок – стартували змагання з настільного тенісу

21 березня 2018 року стартували Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

ЦК Профспілки гостинно вітає на київській землі понад 60 вчителів, викладачів, тренерів, представників освітніх закладів із 19 областей нашої держави.

Всеукраїнські змагання з настільного тенісу – це відкритий захід, який проводиться в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.  

Організатором змагань є ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, за сприяння Федерації з настільного тенісу України і Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Завданнями Всеукраїнських змагань – популяризація настільного тенісу  серед працівників галузі освіти; залучення членів Профспілки галузі освіти до активної спортивної діяльності, до занять фізкультурою і спортом; формування команди тенісистів для участі у міжнародних змаганнях.

Урочиста церемонія відкриття відбулася 22 березня у спорткомплексі НПУ імені М.П. Драгоманова. Вітальні слова учасникам виголосили Любов Гарбаренко – заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України, Ізяслав Тираспольський – суддя національної категорії, член виконкому Федерації настільного тенісу України, представники спорткомплексу, тенісисти.

Любов Гарбаренко щиро привітала освітян з початком спортивного свята і побажала успіхів та везіння кожному із присутніх. І підкреслила, що настільний теніс – це особлива гра, яка не лише тренує тіло, але й розвиває спритність, витривалість, швидкість і мислення.

Від імені суддів Ізяслав Тираспольський урочисто пообіцяв, що усі судді будуть виконувати свої обов’язки чесно, сумлінно і неупереджено, поважаючи і дотримуючись правил, за якими проводяться змагання, в істинно спортивному дусі, в ім’я честі всіх команд. І після підняття державного прапора освітяни розпочали всеукраїнські змагання.

Щиро вітаємо спілчан із вдалим стартом, бажаємо успіхів та перемог!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори