Звіти і вибори у КНУ імені Тараса Шевченка

6 березня 2020 року в актовій залі головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації університету.

У роботі конференції взяли участь і виступили ректор університету – Леонід Губерський, Голова Профспілки працівників освіти і науки України – Георгій Труханов, голова Київської міської організації Профспілки – Олександр Яцунь, проректори, викладачі, студентська молодь.

На порядок денний було винесено наступні питання:

– звіт профспілкового комітету Київського національного університету імені Тараса Шевченка про роботу з березня 2015 р. до березня 2020 року;

– звіт ревізійної комісії;

– вибори голови первинної профспілкової організації КНУ імені Тараса Шевченка;

– вибори заступників голови первинної профспілкової організації КНУ імені Тараса Шевченка;

– вибори профспілкового комітету;

– вибори ревізійної комісії;

– вибори делегатів на ХІІІ звітно-виборну конференцію Київської міської організації Профспілки Працівників;

– делегування представників від ППО Київського національного університету імені Тараса Шевченка до складу Ради Київської міської організації Профспілки.

Заслухавши ґрунтовну звітну доповідь голови профспілкового комітету Володимира Цвиха, делегати конференції відзначили, що у звітному періоді первинка проводила плідну, результативну роботу у сфері соціально-економічного захисту членів трудового колективу університету та студентства. Значна увага приділялася освітнім, культурним, оздоровчим питанням та розвитку спорту.

У своєму слові ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка – Леонід Губерський відзначив ефективність діяльності профспілкової організації і зазначив, що шляхом соціального діалогу можна вирішити усі нагальні питання студентства та викладачів.

Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов, виступаючи перед членами трудового колективу, окреслив проблематику діяльності профспілки на сучасному етапі, розповів про вектори роботи на найвищому рівні. Насамкінець він наголосив, що задля поліпшення матеріального стану викладачів та студентів й загалом престижу педагогічної праці важливим є виконання бюджету освіти та освітнього законодавства.

Відкритим голосуванням делегати конференції одноголосно обрали Володимира Цвиха головою первинної профспілкової організації КНУ імені Тараса Шевченка на новий термін.

Щиро вітаємо з обранням та бажаємо плідної та ефективної роботи! 

 

Схожі публікації


Догори