«Україна завтра»: гості програми дискутували про новий навчальний рік

На каналі «Україна 24» напередодні Дня Незалежності вийшла соціально-політична програма «Україна завтра», де основні акценти були на темі освіти – готовності до нового навчального року шкіл, учителів і безпосередньо школярів.

У трьохгодинному ток-шоу ведучі разом із гостями студії спробували спрогнозувати яким чином відбуватиметься навчальний процес, як учителі викладатимуть у захисних прозорих масках, хто повинен забезпечувати школи санітайзерми та рушничками і скільки на це виділяють коштів із місцевих та державного бюджетів.

Коментар до сюжету програми та безпосередню участь у ток-шоу взяв заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Романюк.



Довідково

«Україна завтра» – соціально-політичне ток-шоу, у якому канал «Україна 24» не тільки підбиває підсумки тижня, а й робить прогноз, аналізуючи топ-новини та основні теми, відстежує розвиток найбільш резонансних подій. Кожне питання розглядається з позицій різноманітних думок, щоб глядач міг скласти власну картину всього, що відбулося за тиждень. вже завтра.

Соціально-політична програма матиме кілька спеціальних розділів та форматів: дискусію в студії, ексклюзивні інтерв'ю, прямі трансляції з місця подій, відповіді на питання глядачів. Динамічно, гостро, об'єктивно – тільки так відбуватиметься діалог у програмі «Україна завтра».


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори