Кожне завтра розпочинається вже сьогодні

Учасники Всеукраїнського молодіжного форуму «Кожне завтра розпочинається вже сьогодні» знайомляться з ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет».

28 жовтня 2019 року Приазовський державний технічний університет приймав учасників Всеукраїнського молодіжного форуму «Кожне завтра розпочинається вже сьогодні», який проходить в рамках Інвестиційного форуму Re: Think Invest in Ukraine. Активна та ініціативна молодь з усієї країни збирається в Маріуполі, аби створити «Молодіжну Візію України 2030».

Гості нашого університету, студенти Української академії лідерства, ознайомилися з історією, основними напрямками роботи та науковими досягненнями ДВНЗ «ПДТУ». Особливо зацікавили молодь новітні технології навчання, що активно впроваджуються сьогодні в ПДТУ.

Деякі з цих методів учасники форуму змогли випробувати особисто, завітавши до лабораторії віртуальної та доповненої реальності на базі тестового майданчику Kampov Technology, лабораторії 3D-принтингу, та лабораторії контактного зварювання.

Знайомлячись з університетом, гості відвідали Галерею дерев’яної скульптури Георгія Короткова, активно спілкувалися з лідерами профспілкових груп, студентського самоврядування ПДТУ.

Сподіваємося, що візит до ДВНЗ «ПДТУ» допоможе студентам Української академії лідерства у формуванні цілісного розуміння шляхів подальшого розвитку освіти, адже їм невдовзі доведеться представляти свої висновки президенту України Володимиру Зеленському.

Світлана Ларіонова, заступник голови ППО ПДУ

по роботі з студентською молоддю

Схожі публікації


Догори