Підтримаймо передплатою «Профспілкові вісті»!

У час цифрових ЗМІ усім друкованим виданням важко конкурувати зі своїми електронними колегами. Але саме така конкуренція пришвидшує процес осучаснення газет та журналів, скеровуючи їх більше у інформаційно-аналітичну площину, першоджерело достовірної інформації про діяльність профспілок. А разом із сайтами, соціальними мережами – газета стає справжньою зброєю спілчан у відстоювання законних прав та інтересів.

Газета «Профспілкові вісті» давно відома спілчанам як чесний співрозмовник, який не лише поінформує про роботу виборних профорганів різного рівня, а й доведе до відома громадськості проблемні питання галузей та шляхи їх можливих та спільних з владою рішень.

Редакція "Профспілкових вістей» завжди напрацьовує алгоритми дій спрямованих на підвищення ефективності роботи профспілкової газети, пропонує нові формати та намагається більше спілкуватися з читачами з усіх регіонів нашої країни.

Статті, замітки, аналітика, юридичні консультації та практичні поради, інтерв’ю профспілкових лідерів, думки експертів із різних галузей знань, інфографіка та фотозвіти – все це можна знайти нині на шпальтах видання. Це, звичайно ж, впливає на формування авторитету як конкретної профспілки, так і суспільної думки щодо діяльності профспілок загалом.

Газета «Профспілкові вісті» досить часто подає інформацію про діяльність Профспілки працівників освіти і науки України та її членських організацій. Радо інформує і про діяльність Центрального комітету Профспілки, і словами авторів статей розповідає про щоденну роботу освітян у первинках.

Дякуємо редакції за працю і бажаємо додавати не лише в тиражі та кількості шпальт, а й примножувати вдячних читачів та цікавих авторів.

  

Нині розпочалася передплата на газету «Профспілкові вісті» та журнал «Бібліотечка голови профкому».

Оформити передплату можна у будь-якому відділенні Укрпошти за Каталогом передплатних видань, за передплатними індексами:

  • 22152 – Газета «Профспілкові вісті»

  • 22909 – Журнал «Бібліотечка голови профспілкового комітету»

Також передплату можна оформити у пунктах прийому передплати чи операційних залах поштамтів.

Є можливість передплатити видання і онлайн. Газета «Профспілкові вісті» за посиланнями: Укрпошта чи ДП Преса. Журнал «Бібліотечка голови профкому» за посиланнями: Укрпошта чи ДП Преса.

Вартість передплати профспілкових видань на 2021 рік становить:

  • Газета «Профспілкові вісті!» – 284,16 гривень;

  • Журнал «Бібліотечка голови профспілкового комітету» – 113,28 гривень. 

Підтримаймо свої інформаційні джерела!

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори