День безпечного Інтернету – 2022

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Центр кращого Інтернету запрошує долучитися до спільного проведення цього дня в Україні у вашій родині, закладі освіти, місті, організації, країні, світі:

  • проводьте зустрічі, обговорення, тренінги, форуми, конференції, родинні наради, класні години, батьківські збори, прес-конференції, квести із безпеки онлайн;
  • повідомляйте про свої події у соціальних мережах, використовуючи хештеги #SID2022 або #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету, #ДеньБезпечногоІнтернету2022
  • ресурси, ідей та натхнення знаходьте на ресурсах Центру кращого Інтернету

Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні слідкуйте за хештегами #SID2022 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори