Підтримка і допомога від Профспілки – наш вклад у перемогу!

У День рятівника, що традиційно відзначається в Україні 17 вересня, Дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Пуща-Водиця» Профспілки працівників освіти і науки України було удостоєно Подяки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.

Подяку за вагомий внесок у забезпечення безпеки вручили на урочистостях з нагоди Дня рятівника, на якому вшанували столичних рятувальників та усіх, хто їм допомагає та підтримує.

Отримувала нагороду Тетяна Пашко-Войтенко – заступник директора позаміського закладу із дочкою Настею, які разом пережили бомбардування окупантів у Пущі-Водиці.

Дякуємо нашим рятувальникам за їх надскладну працю!

Героям без зброї – слава!

 

Довідково

День рятівника – це офіційне свято, яке в Україні щорічно святкують з 2008 року указом Президента України на підтримку ініціативи громадськості та Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Робота працівників рятувальних служб дуже важлива для всього населення, потребує мужності, витривалості, зібраності і постійної готовності прийти на допомогу. Представники цієї мужньої професії – сильні духом професіонали, котрі з честю забезпечують надійний захист національних багатств, життя людей від вогню та стихій.

Рятівники захищають населення і території від надзвичайних ситуацій – техногенних і природних, запобігають їх виникненню, ліквідують наслідки надзвичайних подій, аварій, катастроф, рятують людей, тварин, майно, займаються гасінням пожеж, ведуть роз’яснювальну та профілактичну роботу з населенням щодо безпеки життєдіяльності тощо.

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори