Табір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітей

Табір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітейОстанні дні відпочинку та оздоровлення діток у таборі «Пуща-Водиця» були особливо цікавими та захоплюючими. Задля того аби перебування запам’яталося довше, а лікувальний ефект був кращим вихователі табору та уважний персонал підготували ряд заходів для активних та допитливих.

Так, 31 липня школярики відвідали страусину ферму в селі Ясногородка. Для відпочивальників було проведено екскурсію з великою кількістю цікавих подробиць про життя африканських страусів як в природному середовищі ,так і на фермі, а також про відмінності австралійських і африканських страусів.

Діти мали можливість побачити цих птахів у різноманітні періоди свого життя: від малесеньких страусеняток – аж до дорослих особин.

Після цього малеча відвідала ще й контактний зоопарк, розташований на фермі. Там вони ознайомилися із життям поні, свинок, верблюдів, кролів, різноманітних птиць. Усі залишилися задоволеними від близького спілкуваннями із свійськими й не дуже тваринками.

А вже 1 серпня у таборі відбувся довгоочікуваний конкурс «Міс і Містер табору «Пуща-Водиця». У святі краси взяли участь 8 конкурсантів: Марія Антонюк, Софія Антонюк, Анна Гайдайчук, Тетяна Дерунець, Данило Залевський, Дмитро Кузьменко, Максим Даниленко, Денис Федорук.

Усі учасники пройшли ряд випробувань, щоб визначити найкращих. Перший конкурс «Візитівка» мав на меті представити учасників і краще дізнатись про їх життя. У ході інших свята учасники демонстрували творчі, акторські та інтелектуальні здібності. Улюблений конкурс – показ талантів юних міс та містерів, а на завершення – яскраве дефіле.

Журі було дуже важко визначатися, адже усі показали високі результати. Тому визначили кращих із кращих: звання Міс табору «Пуща-Водиця» отримала Тетяна Дерунець, а звання Містер-рятувальник «Пуща-Водиця» – Максим Даниленко. Завершенням дійства стала запальна дискотека.

Другого серпня до «Пущі-Водиці» завітали юні рятувальники «Школи безпеки». Дітям було проведено майстер-клас із мотузкового курсу.

Рятувальники продемонстрували спуск зі спорядженням з висоти, умовний порятунок потерпілого під час пожежі.

Також було проведено пояснення щодо надання першої медичної допомоги, продемонстровано накладання шин при переломах, пов’язок – при травмах. Діти мали нагоду пройти «паралельними перилами» за допомогою альпіністського спорядження. Наостанок юні рятувальники «Школи безпеки» навчали дітей в’язати різноманітні вузли, ставити палатку і виживати у екстремальних умовах. Усі залишилися надзвичайно задоволеними і вдячними майстрам за проведений дайджест.

Ось і добігла до свого закінчення остання ІІІ зміна літнього відпочинку. Закриття відбулося 6 серпня. Діти роз’їхалися по домівках, а табір уже розпочав підготовку до наступного сезону.

Щиро сподіваємося, що «Пуща-Водиця» завоювала довіру у дітей та їхніх батьків. І щороку хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекатимуть відкриття нової зміни.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України


Табір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітейТабір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітей

Табір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітейТабір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітей

Табір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітейТабір «Пуща-Водиця» – чудовий відпочинок та оздоровлення дітей
0
9 серпня 2013
3 356

Схожі публікації


Догори