Дитячий санаторно-оздоровчий табір «ПУЩА-ВОДИЦЯ»

Дитячий санаторно-оздоровчий табір «ПУЩА-ВОДИЦЯ»Влітку цього року гостинно розкриє двері Дитячий санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця», що знаходиться у Києві, у курортній зоні, в мальовничому лісовому районі з однойменною назвою. Тут чудові кліматичні умови: чисте повітря, насичене киснем та запахом хвої, захищеність від вітру, природні водоймища. Усе це сприяє ефективному оздоровленню дітей, зміцненню їхньої імунної системи, відновленню сил.

Площа земельної ділянки, яку займає табір, складає 2,8 гектара. На ній розташовано комплекс стаціонарних капітальних будівель: чотириповерховий спальний корпус, розрахований на 150 місць, їдальня і кухня, оздоровчо-відновлювальний корпус з душовими та сауною, навчальний, медичний, адміністративний корпуси, господарські приміщення, є стоянка для автомобілів.

Діти мешкають у спальному корпусі в дво- та тримісних кімнатах, в яких є умивальники з холодною та гарячою водою. Туалети, душові знаходяться на кожному поверсі.

Для організації дозвілля дітей є необхідні приміщення, спортивні майданчики, проводяться тематичні вечори, дискотеки, огляди з використанням музичної, теле- та відеоапаратури. Табір забезпечений необхідним обладнанням, меблями, посудом, спортивним інвентарем, настільними іграми, є бібліотека. До нього ведуть гарні під'їзні дороги, налагоджено сполучення міським транспортом. Його працівники - це досвідчений педагогічний, медичний та кваліфікований обслуговуючий персонал.

У таборі працюють гуртки художньої самодіяльності, малювання та ліплення з глини, авіамодельний та інші, спортивні секції з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шахів, шашок, бадмінтону тощо. Постійно проводяться спортивні змагання, ігри, конкурси. Організовуються купання дітей на впорядкованих пляжах, поїздки на дитячі концерти-вистави і екскурсії по м. Києву та Київській області.


Адреса табору: Київ, Пуща-Водиця,
вул. Миколи Юнкерова, 76 (13-а лінія)
Директор – Ятель Анатолій Миколайович,
тел.: 431-94-27, 8-067-726-86-18
Бухгалтерія – тел.: 431-82-02,
Адміністратор – тел: 431-96-32
Їхати від: Контрактової площі трамваєм №12,
м. «Нивки» таксобусом №719,
м. «Героїв Дніпра» таксобусом №170
– до зупинки «13-та лінія»

Проведемо літні канікули разом!

Ми завжди раді Вам!
4
15 травня 2009
19 223

Схожі публікації


Догори