Профспілка звернулася до Голови Окружного адміністративного суду міста Києва щодо прискорення розгляду справи

Профспілка звернулася до Голови Окружного адміністративного суду міста Києва щодо прискорення розгляду справиЗ 22 квітня 2014 року Окружним адміністративним судом міста Києва розглядається адміністративна справа за позовом галузевої Профспілки до Кабінету Міністрів України про скасування постанов КМУ від 25.03.2014 № 88 та від 25.03.2014 № 89, якими порушено права освітян в частині отримання надбавки за престижність праці (в розмірі 20 відсотків посадового окладу) та за особливі умови праці бібліотечним працівникам ( в розмірі 50 відсотків посадового окладу).
Незважаючи на те, що законодавством встановлено місячний строк для розгляду адміністративних справ, справа до цього часу не розглянута і рішення не прийнято.

Зволікання з прийняттям рішенням порушує права майже півмільйона освітян на судовий захист їхніх прав на гідну заробітну плату у розумні строки.

Профспілка працівників освіти і науки України направила звернення до голови Окружного адміністративного суду міста Києва щодо прискорення розгляду судової справи № 826/5213/14 за позовом Профспілки.

Завантажити документ zvernennya-golovi-sudu.doc [186.5 Kb][128] Завантажити Переглянути документ онлайн


Юридичний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори