В УДПУ відбувся новорічний благодійний ранок для дітей

Навіть в умовах війни, яка триває в Україні понад 300 днів, є місце для казки та подарунків, яких так чекають наші діти. Напередодні  свят в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся новорічний благодійний ранок для дітей «Подорож по Країні Казок».

Актори студентського народного театру  драми і комедії (художній керівник –  Наталія Алексеєва) підготували для малечі яскраве і феєричне дійство. Конкурси, хороводи, традиційне читання віршів подарували дітям радісні і незабутні емоції.

Улюбленицею малят стала і традиційна зелена красуня-ялинка, фотосесією біля якої завершилося свято.

Діти разом з батьками доєдналися до акції «Подарунок для захисників». Дитячі малюнки, патріотичні обереги, солодощі, чай, кава, теплі речі зібрані для наших захисників та захисниць будуть передані їм до різдвяних свят. Наповнилася посилка не тільки речами, а й словами щирої вдячності, побажаннями якнайшвидшої перемоги і повернення додому.

Святкове дійство підготували і провели співробітники Центру культури та дозвілля «Гаудеамус», гостинці – профспілковий комітет та ректорат університету.

Фінальним акордом дійства стало виконання пісні «Ой у лузі червона калина похилилася». Маленькі патріоти виконали її з таким запалом, що їхній меседж, напевно, надійде у найвіддаленіші країни планети.

Дякуємо мужнім і безстрашнім захисникам і захисницям за можливість спілкуватися, за врятовані життя, звільнені території. Дякуючи Богу і цим людям, українці мають змогу працювати і навчатися. І звісно, радіти  святам.

Миру і безпеки нам всім!

Переможного 2023 року!

Слава Збройним силам України!

Слава Україні!

 

За матеріалами – УДПУ імені Павла Тичини 

Схожі публікації


Догори