Методично-практична допомога Уманській районній організації Профспілки

Світлана Кохан, головний бухгалтер Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, з робочим візитом відвідала Уманську районну організацію Профспілки. 

Світлана Вікторівна надала голові Уманської РОП Анатолію Петриченку, та бухгалтеру  Раїсі Костенко методично-практичну допомогу щодо удосконалення форм організації профспілкової роботи, перевірила виконання профспілкового бюджету, статутної та фінансово-господарської діяльності організації. 

Також Світлана Вікторівна та Анатолій Флорович вручили подяки за багаторічну сумлінну працю в галузі освіти та в профспілковій організації, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий внесок у розвиток профспілкового руху, принципову громадянську позицію щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки та у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок Раїсі Костенко, яка пропрацювала 37 років на посаді бухгалтера Уманської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України, має вагомий авторитет та користується повагою у членів профспілки району.  

Щиро дякуємо Вам, шановна Раїсо Василівно, за роботу, і бажаємо, щоб здоров’я, цікаві справи і захоплення надихали на радісне життя! Нехай кожен день буде для Вас чудовим святом, наповненим посмішками і приємними   сюрпризами від рідних та близьких. 

Новопризначеному бухгалтеру Уманської РОП Уманець Вірі Володимирівні бажаємо професійних успіхів на новому місці роботи, позитивних результатів та високих досягнень у діяльності.

 

Черкаська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори