Навчання з охорони праці

На базі Червоноградської гімназії №1 відбулося триденне навчання з охорони праці для керівників освітніх закладів територіальної громади.  

У члени комісії, більшість з яких були й профільними лекторами, входив заступник голови Львівської обласної організації Профспілки Мар’ян Калин.

Такі навчання проводяться з 2006-го року, а під час воєнного стану в країні набувають особливої актуальності. Про що засвідчили, крім класичних: нормативні документи щодо розслідування нещасних випадків, організація роботи з охорони праці, трудове законодавство, – й такі теми, як управління роботами під час ліквідації аварій та нещасних випадків, ліквідація аварій, практична – надання медичної допомоги під час надзвичайних ситуацій. 

До читання лекцій та практичних занять були залучені фахівці Державної служби надзвичайних ситуацій, Західного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, лікар, інженер з охорони праці Надія Свистун – представниця відділу освіти Червоноградської міської ради, який очолює Ігор Гомонко. 

Слухачі склали іспит та отримали сертифікат із правом займати відповідні посади терміном на три роки.


Ольга Лобарчук, Львів 

Схожі публікації


Догори