Підписано Угоду про співпрацю з НСПП в Черкаській області

30 травня 2023 року в Обласному Будинку вчителя відбулося чергове засідання президії Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України.

На початку засідання Оксана Євченко, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області вручила голові обласної організації Профспілки свідоцтво про підтвердження  репрезентативності Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Це дає право обласній організації Профспілки на територіальному рівні брати участь у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Також Анатолій Іванович та Оксана Олегівна підписали Угоду про співпрацю між Черкаською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України та відділенням Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області.

У ході роботи  президії Анатолій Стеценко, голова обласної організації акцентував увагу на основних питаннях, проблемах та викликах  діяльності організацій Профспілки в умовах воєнного стану.

Були розглянуті  важливі питання щодо  стану укладання та виконання колективних угод і договорів; про збереження середнього заробітку педагогічним, науково-педагогічним працівникам, молодшому обслуговуючому персоналу (членам профспілки), які проходять військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період або військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період; затверджено звернення голів територіальних, первинних організацій Профспілки щодо фінансової підтримки, грошового та матеріального заохочення, нагородження членів Профспілки області та ухвалено ряд рішень організаційного характеру.

Цими днями відсвяткувала ювілейний День народження чарівна жінка, професіонал своєї справи, креативна, артистична, неперевершена директорка Обласного Будинку вчителя  Світлана Панченко.

Тож голова обласної організації Профспілки привітав ювілярку та  за особливі заслуги перед профспілковим рухом у складі Профспілки працівників освіти і науки України, значний особистій внесок у його становлення і розвиток, багаторічну активну роботу в обласній профспілковій організації  та з нагоди 60-річчя від дня народження нагородив Нагрудним знаком Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України «Заслужений працівник Профспілок України».

Вітаємо іменинницю, бажаємо міцного здоров’я, щасливих років життя під мирним небом України, невичерпної енергії, подальших успіхів та вагомих здобутків на профспілковій ниві!

Працюємо далі заради Перемоги та соціально-економічного й правового захисту членів Профспілки.


 Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори