Наші колеги побували на передовій

Профспілка освітян столиці продовжує активно підтримувати Збройні сили України. Нещодавно делегації Профспілки освітян столиці у складі конвою ЗСУ вдалося доставити на передову чергову допомогу для Київських батальйонів – бойових підрозділів, які формувалися в Києві.

Серед особового складу є ті, у кого дружини працюють в галузі освіти і підтримують освітній фронт у тилу.

Голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь особисто передав командирам батальйонів дрони для боротьби з російською агресією. Кожен з цих «бойових птахів» понесе невтішні послання окупантам.

На знак подяки освітянам наші захисники подарували синьо-жовтий стяг зі своїми підписами.

«Проїжджаючи зруйнованими селами, випаленими лісами, під звуки артилерійських та мінометних обстрілів, не перестаєш захоплюватися силою духу українських воїнів. Наші хлопці знаходяться у складних умовах, але й далі боронять рідну землю. Вони працюють злагоджено, як справжні побратими. І це ще раз доводить, що ми – єдині! Мужність і відвага наших воїнів знищують окупантів», – зазначив Олександр Яцунь.

Українські воїни – це наші янголи-охоронці, які оберігають сьогодення та дарують нам віру у майбутнє. І Профспілка освітян столиці буде й надалі підтримувати наших захисників аж до повної Перемоги.

Марафон «Освітяни столиці – ЗСУ» триває.

Пресслужба Київської міської організації Профспілки

Схожі публікації


Догори