Засідання ради Тетіївської районної організації Профспілки

Засідання ради Тетіївської районної організації ПрофспілкиНещодавно у районному Центрі позашкільної освіти відбулося засідання ради Тетіївської районної організації Профспілки працівників освіти, на якому було заслухано звіт голови райкому Марії Дімової про роботу за 2012 рік та затверджено кошторис на 2013 рік.

У своєму виступі М.С. Дімова висвітлила основні напрями діяльності, зокрема, організаційний, інформаційний, фінансовий, оздоровчий, спортивно-масовий та культурно-масовий, та звернула увагу на основні заходи, що супроводжують їх.

На зборах йшлося про мотивацію членства в профспілці, останні постанови ЦК Профспілки, програмні резолюції VI з'їзду Федерації профспілок України.

У звітних зборах взяли участь заступник голови Тетіївської РДА Святослав Строянівський та начальник відділу освіти Іван Прибиш.

В обговоренні доповіді активно відзначилися лідери профкомів Ненадихівської ЗОШ І-ІІ ст. В.М. Дробина, Стадницького НВО І.П. Щербатюк, Тетіївського НВК О.М. Іванова, Тетіївської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Н.І. Корнійчук, Галайківського НВО Г.І.Отрошенко.

Голови профкомів отримали інформаційні вісники та буклети про роботу районної організації за 2012 рік.

Насамкінець роботи прийнято рішення щодо поліпшення діяльності і підписано лист керівникам районуз питань соціально-правового захисту спілчан.


Тетіївська районної організації Профспілки, Київська область


Засідання ради Тетіївської районної організації ПрофспілкиЗасідання ради Тетіївської районної організації Профспілки

Засідання ради Тетіївської районної організації ПрофспілкиЗасідання ради Тетіївської районної організації Профспілки

Схожі публікації


Догори