Увага молодим педагогічним працівникам

Увага молодим педагогічним працівникамЯк відзначалося на зборах і конференціях, що проходили в організаційних ланках Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України необхідно більше уваги проявляти до молодого вчителя, вихователя.

Нещодавно за ініціативою Кам’янської районної ради Профспілки працівників освіти і науки України при підтримці районного методичного кабінету в приміщенні будинку творчості дітей та юнацтва відбулося засідання районної ради молодого вчителя.

У засіданні взяли участь 20 молодих педагогічних працівників – представники навчальних закладів і установ освіти району.

Голова районної ради молодих вчителів Ірина Петрівна Галата та голова районної ради Профспілки Олександр Григорович Шамрай у своїх виступах зупинилися на завданнях, які стоять перед районною радою молодих учителів щодо здійснення захисту соціально-економічних прав та духовних інтересі молодих педагогічних працівників району.

Члени ради розробили та затвердили план роботи районної ради молодих вчителів на рік, накреслили подальший шлях у вирішенні найактуальніших проблем молодих спеціалістів, обговорили питання участі у культурно-масових заходах та спортивних змаганнях.

У засіданні районної ради молодих учителів взяв участь голова Кам’янської райдержадміністрації Андрій Миколайович Плєшкань, який у своєму виступі відмітив активну життєву позицію молодих освітян району.

Завідуюча районним методичним кабінетом Ольга Володимирівна Воронова розповіла про надання методичної допомоги молодому педагогічному працівнику.

Незвичайною родзинкою заходу стала розважальна вікторина «Що ти знаєш про день Святого Валентина?», участь в якій взяли всі присутні. Панувала атмосфера любові і добра. Було весело, гамірно, то ж і голова райдержадміністрації від початку до завершення був на засіданні ради та долучився до вручення солодких призів від районної ради Профспілки працівників освіти і науки України переможцям вікторини .

Спілкування членів районної ради молодих учителів проходило в невимушеній, теплій дружній обстановці. Молоді педагоги поділилися своїм першим досвідом, обмінялися враженнями від зустрічі в трудових колективах.
Учасники засідання подякували організаторам за цікаво проведений змістовний захід.

О.Г.Шамрай,
голова Кам’янської районної організації Профспілки


Увага молодим педагогічним працівникамУвага молодим педагогічним працівникам

Увага молодим педагогічним працівникамУвага молодим педагогічним працівникам

Схожі публікації


Догори