Урочистий обряд «Одруження» для членів Профспілки

Урочистий обряд «Одруження» для членів ПрофспілкиЧеркаський обласний Будинок вчителя постійно працює над розширенням форм і методів своєї діяльності.

З ініціативи директора обласному Будинку вчителя Світлани Федорівни Панченко за підтримки Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України започатковано проведення урочистого обряду «Одруження» для членів освітянської Профспілки та їх дітей.

Світлана Федорівна Панченко провела відповідну роботу по збору матеріалу та підготовці сценарію проведення урочистого обряду «Одруження», спільно з дизайнерами попрацювала над художнім оформлення приміщення.
Яскраво вбрана зала, весільні атрибути, ретельно підібраний музичний супровід та високохудожнє ведення урочистого дійства нікого не залишає байдужим.

Нову сторінку в історії любові двох закоханих ведуча обряду – Світлана Федорівна Панченко розпочинає розповіддю про наречених. Вихід нареченого зі свідками – початок церемонії.

Два ангелятка, прокидаючи доріжку пелюстками троянд сигналізують про те, що в супроводі свого улюбленого татуся зараз з'явиться наречена. Клятва наречених, яка професійно записана напередодні в музичній студії Будинку вчителя, обмін обручками, уклін батькам – кульмінація обряду. Батьківським благословінням завершується обряд і під святковий феєрверк, оплески гостей молоді проходять до святкововбраного фойє, де розпочинається другий етап церемонії –привітання молодого подружжя, святкові музичні вітання та фуршет.

Цієї суботи на весільний рушник, що простелили дружка і боярин на сцені обласного Будинку вчителя для нареченого і нареченої, стала закохана пара молодих – Максим і Людмила Кохан – діти спілчан освітянської профспілки.

Уже втрете проведено такий урочистий обряд «Одруження» для членів нашої профспілки та їхніх дітей.
Хай барвистим рушником стелиться доля на щастя на здоров’я, на довгі літа всіх молодих подружніх пар!

Черкаський обласний комітет Профспілки


Урочистий обряд «Одруження» для членів ПрофспілкиУрочистий обряд «Одруження» для членів Профспілки

Урочистий обряд «Одруження» для членів ПрофспілкиУрочистий обряд «Одруження» для членів Профспілки

Схожі публікації


Догори