Освітянські самоцвіти Миколаївщини

Освітянські самоцвіти МиколаївщиниОбласний пісенний талант-шоу «Освітянські самоцвіти Миколаївщини», організований управлінням освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та обласним комітетом Профспілки працівників освіти і науки України з метою виявлення та підтримки талановитих виконавців, підвищення естетичного рівня працівників освіти, розвитку української національної культури, став справжнім святом для всіх учасників.

У районах та містах області протягом січня – лютого 2013 року, профспілковими організаціями спільно з відділами та управліннями освіти проводився відбір учасників обласного пісенного конкурсу з номінації вокальне мистецтво.

У фіналі обласного талант-шоу були представлені виконавцями всі райони та міста області.

Оцінювали виступи конкурсантів по затверджених Положенням критеріям члени журі.

Усі учасники конкурсу нагороджені Дипломами управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації та обласним комітетом профспілки працівників освіти і науки.

За підсумками конкурсу переможцями стали:

• І місце – Головко Кристина, вчитель музики Первомайської ЗОШ І-ІІІ ступенів Жовтневого району;

• ІІ місце – Пірумов В’ячеслав, акомпаніатор «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно-бального танцю «Нюанс» (м. Миколаїв);

• ІІІ місце розділили – Журба Юлія, вчитель музики Казанківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та дует «Вікторія» Бурилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кривоозерського району.

Яскраві, талановиті виступи учасників конкурсу надовго залишаться в памʼяті освітян, а сам захід показав, що саме Вчитель, з його багатим внутрішнім світом, є творцем всього самого прекрасного на землі.


Миколаївський обком Профспілки




Освітянські самоцвіти МиколаївщиниОсвітянські самоцвіти Миколаївщини

Освітянські самоцвіти МиколаївщиниОсвітянські самоцвіти Миколаївщини

Освітянські самоцвіти МиколаївщиниОсвітянські самоцвіти Миколаївщини

Схожі публікації


Догори